5 redenen waarom een fauteuil niet mag ontbreken in je interieur
#Tips

5 redenen waarom een fauteuil niet mag ontbreken in je interieur

06 november 2020

Zoveel stijlen, zoveel smaken

Een fauteuil wordt volgens ons niet naar waarde geschat. Daar willen wij verandering in brengen! Hoe? Door stap voor stap de voordelen op een rijtje te zetten én jou te doen vallen voor – en wie weet binnenkort ook neerploffen in – de mooiste XOOON fauteuils.

The best seat in the house

#1 Extra zitplaats in je woonkamer

Een designfauteuil staat leuk in élke woonkamer én er is altijd wel een plekje voor. Onze XOOON fauteuils zijn minder groot, maar zeker zo comfortabel als een XL loungebank. Je benut de ruimte efficiënt én creëert toch een extra zitplek, die comfortabel en compact is. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verplaatsen. Praktisch toch?

Out of the box

#2 Fauteuils: multifunctioneel en voor elke ruimte

Bij XOOON denken wij graag out of the box. Een fauteuil kan dienen als extra zitplaats in je woonkamer, maar ook als kledingrek op je slaapkamer of apart hoekje waar je rustig kan bellen, lezen, muziek luisteren, door je sociale media scrollen, ‘s ochtends beginnen met een kop koffie of ‘s avonds genieten van een heerlijk glaasje…

Waar in huis zou jij jouw XOOON fauteuil neerzetten? De Vlaamse influencer Pauline richtte haar werkruimte in met designmeubelen uit onze collectie en creëerde een apart belhoekje met de fluwelige fauteuil “OONA” in warm burgundy.

Mini-make-over

#3 Eyecatcher: een fauteuil maakt het verschil

Een fauteuil kan ook een eyecatcher zijn in je interieur. Ben je uitgekeken op een ruimte, maar heb je geen budget om die volledig te restylen? Ga dan voor de budgetvriendelijke oplossing: nieuwe decoratie én een unieke designfauteuil in een mooie accentkleur.

Wij hebben momenteel tien designfauteuils in onze XOOON collectie. Alle fauteuils zijn verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties. Bij de meeste kan je bovendien ook zelf uit diverse stof- en ledersoorten kiezen. Je kan er dus alle kanten mee op! Welke kleur zou jij kiezen? Onze all-time-favourite? Fauteuil “BUENO”: een echte interieur-Cameleon.

Veelzijdige fauteuils

#4 Kies de functies van jouw ideale relaxfauteuil

Je kan jouw XOOON fauteuil niet alleen afstemmen op de ruimte, de grootte en de stijl van je interieur, maar ook op jouw wensen. Voor welke opties en functies van XOOON fauteuils zou jij gaan zitten?

De “MATERA” is bijvoorbeeld verkrijgbaar met hoge of lage rugleuning en is draaibaar voor een gemakkelijke op- en afstap. Ook de “CAPRI” heeft een hoge rug én is draaibaar, maar heeft een eerder industriële look. Hetzelfde geldt voor de relaxfauteuil “MONZA”. Die laatste is bovendien voorzien van verstelbare rugleuning, hoofd- én voetsteun. Zie jij dat ultieme zitcomfort wel zitten of laat jij je benen liever rusten op een aparte poef? Minimalistische armstoel “QUINT” en Scandinavische “MATERA” zijn alle drie verkrijgbaar met een bijpassende poef.

Royaal en betaalbaar

#5 Luxe hoeft niet duur te zijn

Elke designfauteuil uit onze XOOON collectie is uniek, exclusief en ook betaalbaar. De pastelkleurige fauteuil “QUINT” bijvoorbeeld is chic in al z’n eenvoud. De Scandinavische eenzitter “OONA” straalt dan weer luxe uit dankzij de fluwelige velvet stof in warme tinten. De luxe van de “BUENO” is de veelzijdigheid van de eigenzinnige fauteuil, die zich aan élke woonstijl kan aanpassen. Wat betekent luxe voor jou? Je vindt het antwoord vast in onze collectie!